Koostis:
Neapdirbta lašiša (22 %), dehidratuota silkė (19 %), perlinės miežių kruopos, nesmulkinti žirneliai, avižų kruopos, kiaulienos riebalai (8 %), nesmulkintos avižos, avinžirnių skaidulos, žuvų taukai (1 %), kalcio karbonatas, kalio chloridas, džiovinti rudadumbliai, druska, džiovintos trūkažolės šaknys, švieži moliūgai, švieži sviestiniai moliūgai, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, šviežios cukinijos, švieži kopūstai, švieži špinatai, švieži ropių lapai, švieži burokėlių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės, erškėtuogės.
Toidulisandid 1kg:
Cholino chloridas (3a890) 350 mg, taurinas (3a370) 400 mg, cinkas (3b612) 80 mg, varis (3b407) 11 mg, vitaminas B1: (3a821) 100 mg, vitaminas B2 (3a825i) 20 mg, niacinas (3a314) 200 mg, kalcio D-pantotenatas (3a841) 60 mg, vitaminas B6 (3a831) 35 mg, folio rūgštis (3a316) 7 mg, vitaminas B12 (3a835) 0,2 mg, vitaminas A (3a672a) 6000 TV, vitaminas D3 (3a671) 800 TV, vitaminas E (3a700) 330 TV, askorbo rūgštis (3a300) 0,15 mg. Technologiniai priedai: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306(i)) 110 mg, citrinų rūgštis (1a330) 40 mg, rozmarinų ekstraktas 75 mg. Zootechniniai priedai: 4b1707 Enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415: 1×109 CFU.
Analüütilised koostisosad:
Žali baltymai 27 %, Žali riebalai 16 %, Žali pelenai 7,5 %, Žalia ląsteliena 5 %, Drėgnis 12 %, Kalcis 1,2 %, Fosforas 0,9 %, Omega-6 riebalų rūgštys 2,6 %, Omega-3 riebalų rūgštys 1,1 %, DHA 0,4 %, EPA 0,3 %.
Energiaväärtus:
3443 kcal/kg (413 kcal 250 ml/120 g indelis).