Koostis:
Šviežia kalakutiena (40%), žirneliai (10%), džiovinta kalakutiena (10%), ryžiai (8%), vištienos riebalai (konservuoti su tokoferolių mišiniu), obuoliai, avižos, grikiai, gysločiai, sveiki cukriniai runkeliai, lašišų aliejus, alaus mielės, sėmenys, vištienos kepenėlės, kolagenas, jūros dumbliai, aronija (0,2%), petražolės, rozmarinas, čiobreliai, medetka, kiaulpienės (0,05%), probiotikai (Enterococcus faecium 1×109 KSV), gliukozamino 1700 mg / kg , chondroitino sulfatas 1300 mg / kg fruktooligosacharidai 220 mg / kg, β-gliukano 200 mg / kg manano-oligosacharidai 180 mg / kg, juka 150 mg / kg, žalioji midija-100 mg / kg.
Toidu lisaained:
Vitaminas A (3a672a) 22000 TV vitaminas D3 (E671) 1800 TV vitamino E (3a700) 600 mg vitamino C (3a312) 500 mg L-karnitinas (3a910) 550 mg cholino chlorido (3a890) 750 mg biotinas (3a880) 0,9 mg vitamino B1 (3a821) 7 mg vitamino B2, 9 mg niacinamido (3a315) 42 mg kalcio d-pantotenato (3a841) 22 mg vitamino B6 (3a831) 8 mg folio rūgšties ( 3a316) 1 mg, vitaminas B12 0,06 mg, cinko aminorūgščių chelatas, hidratas (3b606) 120 mg geležies chelatas hidrato (E1) 95 mg, mangano chelatas hidrato (E5) 50 mg kalio jodido (3b201) 0 , 9 mg vario chelatas hidrato (E4) 20 mg organinės formos seleno, kuris yra gaminamas Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 seleno (3b8.10) 0,2 mg, L-metionino (3c305) 180 mg . Jame yra natūralių antioksidantų: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306), askorbilo palmitato (1b304) ir rozmarino.
Analüütilised koostisosad:
Žalių baltymų 27,0%, riebalų kiekis 12,0%, žalios ląstelienos 5,0%, žali pelenai 7,5%, drėgmės kiekis 10,0% omega-3 0.70% omega-6 0.85% EPS (20: 5 n3) 0,20%, ir DHR (22: 6 n3) 0,40%, 1,6% kalcio, 1,1% fosforo.
Energiaväärtus:
3460 kcal/kg.