Koostis:
Šviežios kalakutienos nuopjovos (70 %), šviežios lašišos nuopjovos (26 %), lignoceliuliozė (2 %), džiovinti šaltalankiai (0,5 %), hidrolizuotos mielės (0,5 %, inozitolio ir aminorūgščių šaltinis), inaktyvuotos bakterijos ir jų dalys (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15×109 ląstelių/kg).
Toidulisandid 1 kg:
Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), askorbilpalmitatas (1b304), citrinų rūgštis (1a330).
Analüütilised koostisosad:
Žali baltymai 43,0 %, žali riebalai 37,0 %, žali pelenai 10,0 %, žalia ląsteliena 2,5 %, drėgnis 4,0 %, kalcis 3,0 %, fosforas 2,0 %, natris 1,0 %.
Energiaväärtus:
4960 kcal/kg.