Koostis:
Mėsa ir šalutiniai gyvūninės kilmės produktai (šviežia triušių mėsa 30%), žuvis ir žuvies produktai (Norvegijos lašiša 16%), daržovės (bulvės), aliejai ir riebalai (lašišų taukai), mineralai, pieno baltymų milteliai.
Analüütilised koostisosad:
Žali baltymai 9,5%, žali riebalai 5%, žalia ląsteliena 0,5%, žali pelenai 2%, drėgmė 79%, Omega-3 riebalų rūgštys 0,2%, Omega-6 riebalų rūgštys 0,6%, DHT 0,01%.
Toidulisandid 1 kg:
Vitaminas D3 180 TV/kg, vitaminas E (visų rac-alfa-tokoferyl-acetatas) 40 mg/kg, geležis (geležies (II) sulfatas monohidratas) 13mg/kg, jodas (kalcio jodatas) 1,6mg/kg, varis (vario (II) sulfatas pentahidratas) 3,4mg/kg, manganas (mangano sulfatas monohidratas) 8,5mg/kg, cinkas (cinko oksidas) 42mg/kg, selenas (natrio selenitas) 0,04mg/kg. Technologiniai priedai: stingdikliai ir emulsikliai.