Koostis:
Lašišos mėsa (28 %), geltonieji žirneliai (20 %), lašiša be kaulų (16 %), silkė (12 %), vištienos riebalai (konservuoti tokoferoliais, 8 %), vištų kepenys (3 %), lašišų aliejus (3 %), tapijokos krakmolas (3 %), obuoliai (3 %), morkos (1 %), sėmenys (1 %), avinžirniai (1 %), hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis, 0,026 %), kremzlių ekstraktas (chondroitino šaltinis, 0,016 %), alaus mielės (mano-oligosacharidų šaltinis, 0,016 %), cikorijos šaknis (fruktooligosacharidų šaltinis, 0,012 %), juka šidigera (0,01 %), dumbliai (0,01 %), gyslotis (0,01 %), čiobreliai (0,01 %), rozmarinas (0,01 %), raudonėlis (0,01 %), spanguolės (0,0008 %), mėlynės (0,0008 %), avietės (0,0008 %).
Toidu lisaained:
A-vitamiin (E672) 23 000 RÜ, D3-vitamiin (E671) 940 RÜ, E-vitamiin (3a700) 650 RÜ, C-vitamiin (E300) 300 mg, tauriin 2 400 mg, koliinkloriid 2 200 mg, L-karnitiin 65 mg, niatsiin 45 mg, biotiin 1,8 mg, tsink (E6) 150 mg, mangaan (E5) 55 mg, raud (E1) 48 mg, vask (E4) 11 mg, jood (E2) 3,8 mg, seleen (E8) 0,23 mg, DL-metioniin (3.1.1.) 14 mg, arginiin (3c3.6.1.) 12 mg, L-lüsiin (3.2.3.) 10 mg.
Analüütilised koostisosad:
Žali baltymai 36,0 %, riebalų kiekis 17,0 %, žalia ląsteliena 2,0 %, žali pelenai 8,8 %, drėgmė 10,0 %, kalcis 1,3 %, fosforas 1,0 %, natris 0,6 %, magnis 0,08 %
Energiaväärtus:
3 850 kcal/kg.