Sudėtis:
Neapdirbtos sardinės (18 %), neapdirbtos skumbrės (11 %), neapdirbtos jūrų lydekos (10 %), neapdirbtos plekšnės (6 %), neapdirbti paprastieji jūriniai ešeriai (6 %), neapdirbti jūrų liežuviai (6 %), dehidratuotos skumbrės (5 %), dehidratuotos silkės (5 %), dehidratuoti sykai (5 %), dehidratuotos sardinės (5 %), dehidratuoti žydrieji merlangai (4 %), silkių aliejus (4 %), raudonieji lęšiai, žirniai, avinžirniai, žalieji lęšiai, lęšių ląsteliena, pinto pupelės, žirnių krakmolas, saulėgrąžų aliejus, džiovinti rudadumbliai, švieži moliūgai, švieži sviestiniai moliūgai, šviežios cukinijos, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, džiovintos cikorijos šaknys, švieži lapiniai kopūstai, švieži špinatai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys, erškėtuogės.
Maistiniai priedai 1 kg:
Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)) 121 mg, citrinos rūgštis (3a300) 40 mg, rozmarino ekstraktas 80 mg. Maistiniai priedai: cinkas (3b606) 75 mg, varis (3b406) 11,0 mg, vitaminas B1 (3a821) 9,8 mg, vitaminas E (3a700) 200 TV. Zootechniniai priedai: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1×10^9 CFU.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 38,0 %, žali riebalai 18,0 %, žali pelenai 8,5 %, žalia ląsteliena 5,0 %, drėgnis 12,0 %, kalcis 1,5 %, fosforas 1,1 %, Omega-6 riebalų rūgštys 2,1 %, Omega-3 riebalų rūgštys 2,1 %, DHA/EPA 0,7 %/0,5 %.
Metabolizuojama energija:
3880 kcal/kg (466 kcal 250 ml/120 g puodelyje). Kalorijų paskirstymas: 39 % iš baltymų, 19 % iš angliavandenių ir 42 % iš riebalų.