Sudėtis:
Sausoji laktozė, gliukozė, kviečių krakmolas, sausosios alaus mielės, mielių Saccharomyces cerevisiae ląstelių sienelės (mananoligosacharidų šaltinis) 8%, kalcio dihidrogenfosfatas, sausasis nugriebtas pienas, lašišų aliejus, saulėgrąžų aliejus, natrio chloridas.
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (E672) 300 000 TV, vitaminas D3 (E671) 10 000 TV, vitaminas E (α-tokoferolio acetatas) 600 mg, vitaminas K 50 mg, vitaminas B1 300 mg, vitaminas B2 300 mg, vitaminas B6 (3a831) 200 mg, vitaminas B12 5 mg, vitaminas C (E300) 3500 mg, biotinas 250 mg, nikotinamidas (3a315) 1500 mg, kalcio pantotenatas 1000 mg, folio rūgštis (3a316) 25 mg, geležis (E1, geležies fumaratas) 750 mg, varis (E4, aminorūgščių hidrato vario chelates) 150 mg, cinkas (E6, aminorūgščių hidrato cinko chelates) 700 mg, manganas (E5, aminorūgščių hidrato mangano chelates) 250 mg, selenas (3b8.11, iš Saccharomyces cerevisiae gautas organinis selenas NCYC R397) 1,8 mg.
Technologiniai priedai 1 kg:
Enterococcus faecium (NCIMB 10415) 8 X 1013 KSV/kg. Sudėtyje yra antioksidantų.
Analitinės sudedamosios dalys:
Baltymai 8,5%, riebalų kiekis 4,2%, žalia ląsteliena 2,3%, žali pelenai 10,6%.