Sudėtis:
Lašišos miltai (iš šviežios Norvegiškos lašišos) (24 %), viso grūdo kukurūzai, viso grūdo ryžiai, paukštienos taukai (apsaugoti natūraliu tokoferolių mišiniu), viso grūdomiežiai, viso grūdo avižos, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai (2,5 %), džiovinti runkelių griežiniai, kukurūzų glitimas, alaus mielės, mineralai, linų sėmenys, liofilizuota lašiša, prebiotikai (cikorijų inulinas, mananoligosacharidai, jukos ekstraktas).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminai: vitaminas A – 15 000 TV, vitaminasD₃ – 1 250 TV, vitaminas E – 442 mg, vitaminas B₂ – 8,3 mg, niacinas (3a314) – 20,8 mg, kalcio D-pantotenatas (3a841) – 12,5 mg, biotinas (3a880) – 0,23 mg, vitaminas B₁ – 4, 2 mg, vitaminas B₆ – 4,2 mg, vitaminas B₁₂ – 0,04 mg, folio rūgštis (3a316) – 0,83 mg, cholino chloridas (3a890) – 1 680 mg. Mikroelementai:geležis (3b103) – 41,7 mg, jodas (3b202) – 1,25 mg, varis (3b405) – 4,2 mg, manganas (3b503) – 16,7 mg, cinkas (3b605; 3b607) – 95 mg, selenas (3b801) – 0,08 mg. Amino rūgštys: taurinas (3a370) – 205 mg. Technologiniai priedai: antioksidantai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 25 %, žali riebalai – 14 %, žali pelenai – 6,5 %, žalia ląsteliena – 2,5 %, kalcis – 1,2 %, fosforas – 0,9 %, kalis – 0,6 %, natris – 0,2 %, omega-3 – 0,35 %, omega-6 – 2,86 %, DHA ir EPA – 1,68 %.