Sudėtis:
Paukštienos miltai 32 %, pilno grūdo kukurūzai, paukštienos taukai (konservuoti tokoferolių mišiniais), pilno grūdo miežiai, kukurūzų glitimas, pilno grūdo avižos, hidrolizuota vištiena, džiovinti runkelių griežiniai, alaus mielės, linų sėmenys, liofilizuota vištiena, mononatrio fosfatas, inulinas (natūraliai išgautas iš cikorijų šaknų), kalio chloridas, mananoligosacharidai (200 mg/ kg), jukos ekstraktas (100 mg/ kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A – 18 000 TV, vitaminas D₃ – 1 500 TV, vitaminas E – 530 mg, vitaminas B2 – 10 mg, niacinas (3a314) – 25 mg, kalcio D-pantotenatas (3a841) – 15 mg, biotinas (3a880) – 0,28 mg, geležis (geležies (II) sulfatas monohidratas) – 50 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas) – 1,5 mg, varis (vario (II) sulfatas pentahidratas) – 5 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) – 20 mg, cinkas (cinko sulfato monohidratas) – 90 mg, selenas (natrio selenitas) – 0,1 mg. Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 30 %, žali riebalai – 17 %, žali pelenai – 7 %, žalia ląsteliena – 2,5 %, kalcis – 1,4 %, fosforas – 0,97 %, omega-3 – 0,33 %, omega-6 – 2,75 %.