Sudėtis:
Lašišos miltai (iš šviežios Norvegiškos lašišos) 24 %, pilno grūdo kukurūzai, pilno grūdo ryžiai, paukštienos riebalai (apsaugoti natūraliu tokoferolių mišiniu), pilno grūdo miežiai, kukurūzų glitimas, pilno grūdo avižos, hidrolizuoti gyvūliniai baltymai 2,5 %, džiovintas burokėlių minkštimas, mineralai, alaus mielės, sėmenys, liofilizuota lašiša, prebiotikai (cikorijos inulinas, MOS, jukos ekstraktas).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A – 15 000 TV, vitaminas D3 – 1 250 TV, vitaminas E – 442 mg, vitaminas B2 – 8,3 mg, vitaminas B3 (3a314) – 21 mg, vitaminas B5 (3a841) – 12,5 mg, biotinas (3a880) – 0,23 mg, vitaminas B1 – 4,2 mg, vitaminas B6 – 4,2 mg, vitaminas B12 – 0,04 mg, folio rūgštis (3a316) – 0,83 mg, geležis (3b103) – 41,7 mg, jodas (3b202) – 1,25 mg, varis (3b405) – 4,2 mg, manganas (3b503) – 16,7 mg, cinkas (3b605; 3b607) – 95 mg, taurinas (3a370) – 325 mg, cholino chloridas (3a890) – 1 000 mg. Antioksidantai: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 25 %, žali riebalai – 14 %, žali pelenai – 7,7 %, žalia ląsteliena – 2,5 %, kalcis – 1,2 %, fosforas – 0,95 %, kalis – 0,6 %, natris – 0,2 %, omega-3 – 0,53 %, omega-6 – 3,67 %, DHR+EPA – 1,68 %.