Sudėtis:
Lašišos miltai (25 %), lašiša be kaulų (20 %), geltonieji žirneliai (20 %),silkės mėsos miltai (10 %), vištienos riebalai (konservuoti tokoferoliais, 9 %), vištų kepenys (3 %), obuoliai (3 %), tapijokos krakmolas (3 %), lašišų aliejus (3 %), morkos (1 %), sėmenys (1 %), avinžirniai (1 %), hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis, 0,026%), kremzlių ekstraktas (chondroitino šaltinis, 0,016%), alaus mielės (mano-oligosacharidų šaltinis, 0,015%), cikorijos šaknis (fruktooligosacharidų šaltinis, 0,01 %), juka šidigera (0,01 %), dumbliai (0,01 %), gyslotis (0,01 %), čiobreliai (0,01 %), rozmarinas (0,01 %), raudonėlis (0,01 %), spanguolės (0,0008 %), mėlynės (0,0008 %), avietės (0,0008 %).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (E672) 20 000 TV, vitaminas D3 (E671) 1 500 TV, vitaminas E (α-tokoferolis) (3a700) 400 mg, cinkas (E6) 85 mg, geležis (E1) 70 mg, manganas (E5) 35 mg, jodas (E2) 0,65 mg, varis (E4) 15 mg, selenas (3b8.10) 0,25 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 33,0 %, riebalų kiekis 16,0 %, žali pelenai 8,5 %, žalia ląsteliena 2,5 %, drėgmė 10,0 %, kalcis 1,4 %, fosforas 1,1 %.
Metabolizuojama energija:
3 800 kcal/kg. Omega 3: 0,7 %, Omega 6: 1,98 %.