Sudėtis:
Šviežia vištiena (23 %), neapdirbta kalakutiena (10 %), švieži vištos vidaus organai (kepenys, širdis) (8 %), neapdirbtos silkės (6 %), neapdirbtos jūrų lydekos (5 %), švieži kiaušiniai (5 %), dehidratuota vištiena (4 %), dehidratuota kalakutiena (4 %), dehidratuotos skumbrės (4 %), dehidratuotos sardinės (4 %), dehidratuotos silkės (4 %), vištienos riebalai (4 %), raudonieji lęšiai, žirniai, žalieji lęšiai, avinžirniai, lęšių ląsteliena, pinto pupelės, baltosios pupelės, neapdirbtos kalakuto kepenys (2 %), menkių aliejus (2 %), žirnių krakmolas, džiovinti rudadumbliai, švieži moliūgai, švieži sviestiniai moliūgai, šviežios cukinijos, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, džiovintos cikorijos šaknys, švieži lapiniai kopūstai, švieži špinatai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys, erškėtuogės.
Maistiniai priedai 1 kg:
Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)) 121 mg, citrinos rūgštis (3a300) 40 mg, rozmarino ekstraktas 80 mg. Maistiniai priedai: cinkas (3b606) 105 mg, varis (3b406) 11,0 mg, vitaminas B1 (3a821) 14,7 mg, vitaminas B5 (3a841) 12,5 mg, vitaminas A (3a67a) 3750 TV, vitaminas D3 (3a671) 500 TV, vitaminas E (3a700) 110 TV. Zootechniniai priedai: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1×10^9 CFU.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 38,0 %, žali riebalai 20,0 %, žali pelenai 8,0 %, žalia ląsteliena 5,0 %, drėgnis 12,0 %, kalcis 1,4 %, fosforas 1,1 %, Omega-6 riebalų rūgštys 3,0 %, Omega-3 riebalų rūgštys 1,1 %, DHA/EPA 0,35 %/0,25 %.
Metabolizuojama energija:
4000 kcal/kg (520 kcal 250 ml/120 g puodelyje). Kalorijų paskirstymas: 38 % iš baltymų, 17 % iš angliavandenių ir 45 % iš riebalų.