Sudėtis:
Šviežia vištiena (40%), džiovinta vištiena (25%) ir bulvės (8%), vištienos riebalai (konservuoti su tokoferolių mišiniu), avižų, grikiai (3%), obuoliai, sveiki cukriniai runkeliai, lašišų aliejus, alaus mielės, linų sėmenys , vištienos kepenėlės, kolagenas, jūros dumbliai, juodieji serbentai (0,2%), petražolės (0,055%), rozmarinas, čiobreliai, medetka, kiaulpienės, probiotikai (Enterococcus faecium 1×109 KSV), gliukozaminas 1700 mg / kg 1300 mg chondroitino sulfatas / kg, fruktooligosacharidai 220 mg / kg β-gliukano, 200 mg / kg, manano-oligosacharidai 180 mg / kg, jukos 150 mg / kg midijų Žalioji-100 mg / kg.
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 22000 TV vitaminas D3 (E671) 1800 TV vitamino E (3a700) 600 mg vitamino C (3a312) 500 mg L-karnitinas (3a910) 550 mg cholino chlorido (3a890) 750 mg biotinas (3a880) 0,9 mg vitamino B1 (3a821) 7 mg vitamino B2, 9 mg niacinamido (3a315) 42 mg kalcio d-Pantoteno (3a841) 22 mg vitamino B6 (3a831) 8 mg folio rūgšties ( 3a316) 1 mg, vitaminas B12 0,06 mg, cinko aminorūgščių chelatas, hidratas (3b606) 120 mg geležies chelatas hidrato (E1) 95 mg, mangano chelatas hidrato (E5) 50 mg kalio jodido (3b201) 0 , 9 mg vario chelatas hidrato (E4) 20 mg organinės formos seleno, kuris yra gaminamas Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060,seleno (3b8.10) 0,2 mg, L-metionino (3c305) 180 mg . Jame yra natūralių antioksidantų: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306), askorbilo palmitato (1b304) ir rozmarino.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žalių baltymų 31,0%, riebalų kiekis 21,0%, žalios ląstelienos 2,0%, žali pelenai 7,8%, drėgmės kiekis 10,0% omega-3 0.95% omega-6 2.2% EPS (20: 5 n3) 0,50% DHR (22: 6 n3) 0,35%, 1,5% kalcio, 1,1% fosforo.
Energetinė vertė:
4080 kcal/kg.