Sudėtis:
Mėsa (šviežia ėriena ir jos subproduktai 50%, džiovinta jautiena 14,5%, džiovinta ėriena 14,5%, hidrolizuota ėriena 3%), ryžiai, paukštienos riebalai, žirniai, laukiniai ryžiai, mielės, cukrinių runkelių minkštimas, lašišų aliejus 1,5%, presuotos obuolių išspaudos 1%, juodieji serbentai 0,5%, mėlynės 0,5%, mononatrio fosfatas, ramunėlės 0,03%, juka 0,03%, cikorijos šaknys 0,01%, rozmarino ekstraktas 0,01%.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 30%, žali aliejai ir riebalai 20%, žalia ląsteliena 2,4%, žali pelenai 7,0%, kalcis 1,4%, fosforas 0,95%.
Maistiniai priedai 1kg:
Mikroelementai: geležis 199 mg (papildyta geležies chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir geležies sulfato monohidratu), varis 21 mg (papildyta vario chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir vario sulfato pentahidratu), manganas 40 mg (papildyta mangano chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir mangano oksidu), cinkas 178 mg (papildyta cinko chelatu, n-hidrato amino rūgštimis ir cinko oksidu), selenas 0,45 mg (papildyta organinės formos selenu, kuris pagamintas pagal Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060), jodas 3,5 mg (papildyta kalcio jodato anhidridais).
Vitaminai, provitaminai ir panašaus poveikio gerai apibrėžtos cheminės sandaros medžiagos:
Vit. A 16,600 t.v., vit. D 3 1,300 t.v., vit. E (alfatokoferolis) 410 mg, vit. B 1 6 mg, vit. B 2 12 mg, vit. B 6 7 mg, vit. B 12 167 µg, vit. C 330 mg, nikotino rūgštis 78 mg, kalcio pantotenatas 23 mg, folio rūgštis 0,7 mg, biotinas 0,5 mg, cholino chloridas 1,370 mg, antioksidantai, konservantai.
Energetinė vertė:
4,083 kcal/kg, 17.1 MJ/kg.