Sudėtis:
Dehidratuota ėriena (40%), ryžiai (38%), džiovintų obuolių minkštimas, vištienos riebalai, natūralios kvapiosios medžiagos, alaus mielės, lašišų aliejus (2%), žirnių miltai, gliukozaminas (260 mg/kg), frukto-oligosacharidai (200 mg). /kg), chondroitino sulfatas (200 mg/kg), mannano-oligosacharidai (150 mg/kg), šeriuotosios jukos (150 mg/kg), tikrojo margainio sėklos (90 mg/kg), β-gliukanai (50 mg/kg), džiovinta paprastoji sukatžolė (50 mg/kg), džiovinti šaltalankiai (50mg/kg), probiotikai Lactobacillus helveticus HA – 122 neaktyvuoti (15×109 ląstelės/kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 20000 TV, vitaminas D3 (3a671) 1500 TV, vitaminas E (3a700) 500 mg, vitaminas C (3a312) 300 mg, taurinas (3a370) 1,500 mg, cholino chloridas (3a890) 1,800 mg, L-karnitinas (3a910) 250 mg, vitaminas B1 (3a821) 2.5 mg, vitaminas B2 (3a825i) 9.6 mg, biotinas (3a880) 3.5 mg, folio rūgštis (3a316) 1.2 mg, vitaminas B6 (3a831) 2.5 mg, kalcio-D-pantotenatas (3a841) 25 mg, niacinamidas (3a315) 32.5 mg, vitaminas B12 0.1 mg, jodas (3b201) 0.8 mg, organinis cinkas (3b606) 85 mg, organinis manganas (3b504) 40 mg, organinis varis (3b406) 18 mg, organinė geležis (3b106) 75 mg, organinis selenas (3b810) 0.16 mg. Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), askorbilpalmitatas (1b304) ir rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 26,0%, žali riebalai 14,0%, žali pelenai 7,0%, žalia ląsteliena 3,0%, drėgnis 10,0%, kalcis 1,3%, fosforas 0,9%, natris 0,4%, omega-3 riebalų rūgštys 0,5%, omega-6 riebalų rūgštys 1,7. %, EPA (20:5 n-3) 0,05%, DHA (22:6 n-3) 0,1%.
Energetinė vertė:
3690 kcal/kg.