Sudėtis:
Šviežia žuvis (40%), džiovinta vištiena (20%), moliūgai (10%), vištienos riebalai (konservuoti su tokoferolių mišiniu), avižos, grikiai (4%), obuoliai, runkeliai (2%), lašišos aliejus, mielės , sėmenys, vištienos kepenėlės, kolagenas, jūros dumbliai, lapiniai burokėliai (0,2%), petražolės (0,05%), rozmarinas, čiobreliai, medetka, kiaulpienės, probiotikai (Enterococcus faecium 1×109 KSV), gliukozaminas 1700 mg / kg chondroitino sulfatas 1300 mg / kg fruktooligosacharidai 220 mg / kg, β-gliukano 200 mg / kg manano-oligosacharidai 180 mg / kg juka 150 mg / kg žalioji midija-100 mg / kg.
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 20000 TV vitaminas D3 (E671) 1600 TV vitamino E (3a700) 500 mg vitamino C (3a312) 450 mg L-karnitinas (3a910) 500 mg cholino chlorido (3a890) 650 mg biotinas (3a880) 0,8 mg vitamino B1 (3a821) 6 mg vitamino B2 8 mg, niacinamidas (3a315) 40 mg kalcio d-pantotenato (3a841) 20 mg vitamino B6 (3a831) 7 mg folio rūgšties ( 3a316) 0,9 mg, 0,05 mg vitamino B12, cinko aminorūgščių chelatas, hidratas (3b606) 110 mg geležies chelatas rūgšties hidrato (E1), 90 mg mangano chelatas amino rūgščių hidrato (E5) 45 mg kalio jodido (3b201 ) 0,8 mg vario chelatas hidrato (E4), 18 mg, organinis forma seleno, kuris yra gaminamas Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060,seleno (3b8.10) 0,2 mg, L-metioninas (3c305) 160 mg. Jame yra natūralių antioksidantų: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306), askorbilo palmitato (1b304) ir rozmarino.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žalių baltymų 26,0%, riebalų kiekis 14,0%, žalios ląstelienos 3,0%, žali pelenai 7,0%, drėgmės kiekis 10,0% omega-3 0.90% omega-6 1.8% EPS (20: 5 n3) 0,30% DHA (22: 6 N3) 0,50%, 1,4% kalcio, 1,0% fosforo.
Energetinė vertė:
3690 kcal/kg.