Sudėtis:
Lašiša (48 %) (dehidratuota lašiša, hidrolizuota lašiša), bulvės (30 %), džiovintas obuolių minkštimas, vištienos riebalai, lašišų aliejus (3 %), natūralios kvapiosios medžiagos, alaus mielės, žirnių miltai, gliukozaminas (260 mg/kg), frukto oligosacharidai (200 mg/kg), chondroitino sulfatas (200 mg/kg), manano oligosacharidai (150 mg/kg), šeriuotoji juka (150 mg/kg), tikrojo margainio sėklos (90 mg/kg), β-gliukanai (50 mg/kg), džiovinta paprastoji sukatžolė (50 mg/kg), džiovinti šaltalankiai (50 mg/kg), probiotikai Lactobacillus helveticus HA – 122 inaktyvuota (15×109 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 20000 TV, vitaminas D3 (3a671) 1500 TV, vitaminas E (3a700) 500 mg, vitaminas C (3a312) 300 mg, taurinas (3a370) 1500 mg, cholino chloridas (3a890) 1800 mg, L-karnitinas (3a910) 250 mg, vitaminas B1 (3a821) 2,5 mg, vitaminas B2 (3a825i) 9,6 mg, biotinas (3a880) 3,5 mg, folio rūgštis (3a316) 1,2 mg, vitaminas B6 (3a831) 2,5 mg, kalcio D-pantotenatas (3a841) 25 mg, niacinamidas (3a315) 32,5 mg, vitaminas B12 0,1 mg, jodas (3b201) 0,8 mg, organinis cinkas (3b606) 85 mg, organinis manganas (3b504) 40 mg, organinis varis (3b406) 18 mg, organinė geležis (3b106) 75 mg, organinis selenas (3b810) 0,16 mg. Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), askorbilpalmitatas (1b304) ir rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 25,0 %, žali riebalai 14,0 %, žali pelenai 6,5 %, žalia ląsteliena 4,0 %, drėgnis 10,0 %, kalcis 1,1 %, fosforas 0,8 %, natris 0,4 %, omega-3 riebalų rūgštys 1,0 %, omega-6 riebalų rūgštys 1,7 %, EPA (20:5 n-3) 0,12 %, DHA (22:6 n-3) 0,16 %.
Energetinė vertė:
3640 kcal/kg.