Sudėtis:
Lašišos (50 %) (dehidratuotos lašišos, hidrolizuotos lašišos), bulvės (26 %), džiovintas obuolių minkštimas, vištienos riebalai, lašišų aliejus (3 %), natūralios kvapiosios medžiagos, žirnių miltai, gliukozaminas (260 mg/kg), frukto-oligosacharidas (200 mg/kg), chondroitino sulfatas (200 mg/kg), mannan-oligosacharidas (150 mg/kg), šeriuotoji juka (150 mg/kg), tikrojo margainio sėklos (90 mg/kg), beta-gliukanas (50 mg/kg), džiovinta paprastoji sukatžolė (50 mg/kg), džiovinti šaltalankiai (50 mg/kg), probiotikas lactobacillus helveticus HA – 122 neaktyvuotos (15×109 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 20,000 TV, vitaminas D3 (3a671) 1,500 TV, vitaminas E (3a700) 500 mg, vitaminas C (3a312) 300 mg, taurinas (3a370) 1,500 mg, cholino chloridas (3a890) 1,800 mg, L-karnitinas (3a910) 250 mg, vitaminas B1 (3a821) 2,5 mg, vitaminas B2 (3a825i) 9,6 mg, biotinas (3a880) 3,5 mg, folio rūgštis (3a316) 1,2 mg, vitaminas B6 (3a831) 2,5 mg, kalcio D-pantotenanas (3a841) 25 mg, niacinamidas (3a315) 32,5 mg, vitaminas B12 0,1 mg, jodas (3b201) 0,8 mg, organinis cinkas (3b606) 85 mg, organinis manganas (3b504) 40 mg, organinis varis (3b406) 18 mg, organinė geležis (3b106) 75 mg, organinis selenas (3b810) 0,16 mg. Technologiniai priedai: tokoferolio ekstraktai iš augalinio aliejaus (1b306(i)), askorbilo palmitatas (1b304) ir rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 26 %, žali riebalai 15 %, žali pelenai 6,2 %, žalia ląsteliena 3,5 %, drėgnis 10,0 %, kalcis 1,1 %, fosforas 0,8 %, natris 0,4 %, omega-3 riebalų rūgštys 1,1 %, omega-6 riebalų rūgštys 1,8 %, EPA (20:5 n-3) 0,12 %, DHA (22:6 n-3) 0,16 %.
Energetinė vertė:
3740 kcal/kg.