Sudėtis:
Džiovintos bulvės, visų baltųjų žuvų dalių miltai 20 %, saldžiosios bulvės, lašišų taukai 9 %, geltonieji žirniai, bulvių baltymai, visų antarktinių krilių dalių miltai 4 %, hidrolizuotos lašišos 2,5%, žirnių baltymai, džiovintos burokėlių išspaudos, linų sėmenys, alaus mielės, mineralai, liofilizuotos lašišos, celiuliozė, prebiotikai (cikorijų inulinas, mananoligosacharidai, jukų ekstraktas), džiovintos spanguolės, gliukozaminas (0,035 %), chondroitino sulfatas (0,02 %), džiovintų žolelių ir vaisių ekstraktai (rozmarinų, ciberžolių, gvazdikėlių, greipfrutų ekstraktai).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A – 18 000 TV, vitaminas D₃ – 1 000 TV, vitaminas E – 530 mg, vitaminas B2 – 10 mg, niacinas (3a314) – 25 mg, kalcio-D-pantotenatas (3a841) – 15 mg, biotinas (3a880) – 0,28 mg, vitaminas B1 – 5 mg, vitaminas B6 – 5 mg, vitaminas B12 – 0,05 mg, folio rūgštis (3a316) – 1 mg, geležis (3b103) – 50 mg, jodas (3b201) – 1,5 mg, varis (3b405) – 8 mg, manganas (3b503) – 20 mg, cinkas (3b605; 3b607) – 100 mg, taurinas (3a370, 2b16056) – 225 mg, cholino chloridas (3a890) – 4 g, techniškai grynas DL-metioninas (3c301) – 200 mg, L-karnitinas (3a910) – 150 mg. Technologiniai priedai: antioksidantai: tokoferolių ekstraktai iš augalinės kilmės aliejų (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Baltymai – 24 %, riebalai – 13 %, žali pelenai – 7,7 %, žalia ląsteliena – 3,5 %, kalcis – 1,2 %, fosforas – 0,8 %, omega-3 – 1,61 %, omega-6 – 2,59 %, DHR+EPR- 1,21 %.