Sudėtis:
Lašišos 33,5 % (visų lašišos dalių miltai 24 %, lašišų taukai 9,5 %), džiovintos bulvės, saldžiosios bulvės, geltonieji žirniai, visų antarktinių krilių dalių miltai 4 %, džiovintos burokėlių išspaudos, hidrolizuotos lašišos 2,5 %, linų sėmenys, alaus mielės, mineralai, žirnių baltymai, liofilizuotos lašišos, prebiotikai (cikorijų inulinas, mananoligosacharidai, jukų ekstraktas), džiovintos spanguolės, gliukozaminas (0,025 %), chondroitino sulfatas (0,01 %), džiovintų žolelių ir vaisių ekstraktai (rozmarinų, ciberžolių, serenčių, gvazdikėlių, greipfrutų ekstraktai).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A – 18 000 TV, vitaminas D₃ – 1 000 TV, vitaminas E – 530 mg, vitaminas B2 – 10 mg, niacinas (3a314) – 25 mg, kalcio-D-pantotenatas (3a841) – 15 mg, biotinas (3a880) – 0,28 mg, vitaminas B1 – 5 mg, vitaminas B6 – 5 mg, vitaminas B12 – 0,05 mg, folio rūgštis (3a316) – 1 mg, geležis (3b103) – 50 mg, jodas (3b201) – 1,5 mg, varis (3b405) – 8 mg, manganas (3b503) – 20 mg, cinkas (3b605; 3b607) – 100 mg, taurinas (3a370, 2b16056) – 325 mg, cholino chloridas (3a890) – 4 g. Technologiniai priedai: antioksidantai: tokoferolių ekstraktai iš augalinės kilmės aliejų (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Baltymai – 26 %, riebalai – 15 %, žali pelenai – 8 %, žalia ląsteliena – 3 %, kalcis – 1,2 %, fosforas – 0,9 %, kalis – 0,6 %, natris – 0,2 %, omega-3 – 1,66 %, omega-6 – 2,66 %, DHR+EPR- 2,95 %.