Sudėtis:
Šviežia vištiena (25 %), neapdirbta kalakutiena (8 %), švieži vištos vidaus organai (kepenys, širdis) (7 %), neapdirbta silkė (6 %), neapdirbta lydeka (5 %), švieži kiaušiniai (5 %), neapdirbtos kalakutienos kepenys (5 %), dehidratuota vištiena (4 %), dehidratuota kalakutiena (4 %), dehidratuota skumbrė (4 %), dehidratuotos sardinės (4 %), dehidratuota silkė (4 %), raudonieji lęšiai, avinžirniai, žirniai, vištienos riebalai (3 %), žalieji lęšiai, pinto pupelės, baltosios pupelės, lęšių skaidulos, menkių aliejus (1 %), žirnių krakmolas, džiovinti rudadumbliai, švieži moliūgai, šviežias sviestinis moliūgas, šviežios cukinijos, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, džiovintos trūkažoles šaknys, šviežias kopūstas, švieži špinatai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys, erškėtuogės.
Maistiniai priedai 1 kg:
Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)) 121 mg, citrinos rūgštis (3a300) 40 mg, rozmarino ekstraktas 80 mg. Maistiniai priedai: cinkas (3b606) 105mg, varis (3b406) 11mg, vitaminas B1 (3a821) 10mg, vitaminas A (3a672a) 3750 TV, vitaminas D3 (3a671) 500TV, vitaminas E (3a700) 80 TV. Zootechniniai priedai: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415: 1×10^9 CFU.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 38,0 %, žali riebalai 18,0 %, žali pelenai 9,0 %, žalia ląsteliena 5,0 %, drėgnis 12,0 %, kalcis 1,4 %, fosforas 1,1 %, Omega-6 riebalų rūgštys 3,0 %, Omega-3 riebalų rūgštys 1,0 %, DHA/EPA 0,3 %/0,2 %.
Metabolizuojama energija:
3860 kcal/kg (463 kcal 250 ml/120 g puodelyje). Kalorijų paskirstymas: 39 % iš baltymų, 19 % iš angliavandenių ir 42 % iš riebalų.