Sudėtis:
Lašišų mėsa (10% šviežios, 24% dehidruotos), ryžiai (min. 20%), kukurūzai, kukurūzų aliejus, bulvių baltymų koncentratas, runkelių griežiniai, alaus mielės, lašišų taukai, hidrolizuoti gyvuliniai baltymai, juka (Yucca Shidigera), DL-metioninas, natūralus kaštainių ekstraktas, fruktooligosacharidai (FOS), hidrolizuotos mielės (mananooligosacharidai MOS), spirulina, vitaminai, mineralai, chondroitinas, gliukozaminas, MSM, kalcio karbonatas, L-karnitinas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 27%, neapdoroti aliejai ir riebalai 14%, žalia ląsteliena 2.50%, žali pelenai 6,5%, kalcis 1,65%, fosforas 1,20%, Omega-6 riebalų rūgštys 10%, Omega-3 riebalų rūgštys 1,05%.
Maistiniai priedai 1 kg:
Vit. A (retinolio acetatas) 23000 TV, vit. D3 (cholecalciferolis) 1600 TV, vit. E (visų-rac- alfa-tokoferolio acetatas) 200 mg, vit. B1 (tiamino nitratas) 10 mg, vit. B2 (riboflavinas) 13 mg, vit. B6 (piridoksino hidrochloridas) 6,0 mg, vit. B12 125 mg, vit. H (biotinas) 17 mg, vit. PP (niacinas) 26 mg, vit. C 181 mg, pantoteno rūgštis 15 mg, folio rūgštis 1,4 mg, cholino chloridas 3100 mg, inozitolis 3,00 mg. Mikroelementai: mangano sulfato monohidratas 105 mg (mangano 35 mg), cinko oksidas 215 mg (cinko 160 mg), vario sulfato pentahidratas 55 mg (vario 13 mg), geležies sulfato monohidratas 370 mg (geležies 110 mg), natrio selenitas 0,50 mg (seleno 0,20 mg), bevandenis kalcio jodatas 2,80 mg (jodo 1,80 mg). Amino rūgštys /kg: L-karnitinas 50 % 83 mg, Dl- metioninas, techniškai grynas 13,50 g. Technologiniai priedai/kg: MSM (metilsulfonilmetanas) 400 mg, gliukozaminas 400 mg, chondroitino sulfatas 260 mg. Antioksidantai: rozmarinų ekstraktas.
Energetinė vertė:
4050 kcal/kg.