Sudėtis:
Džiovintos išrūgos, augalinis aliejus, natrio kazeinatas, hidrolizuoti augaliniai baltymai, inaktyvuotos Saccharomyces cerevisiae genties mielės.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 26%, neapdoroti aliejai ir riebalai 21%, žali pelenai 7%, žalia ląsteliena 0,1%, kalcis 1,05%, fosforas 0,8%, natris 0,5%.
Maistiniai priedai 1kg:
Mikroelementai: geležis 100 mg (geležies sulfato pavidalu), cinkas 40 mg (cinko oksido pavidalu), manganas 40 mg (mangano sulfato pavidalu), varis 5 mg (vario sulfato pentahidrato pavidalu).
Vitaminai, provitaminai ir panašaus poveikio gerai apibrėžtos cheminės sandaros medžiagos:
Vitaminas A 48000 TV, vitaminas D3 4500 TV, vitaminas E (RRR-alfa-tokoferolis) 40 mg, lecitinas 5000 mg, L-karnitinas 1000 mg.
Mikroorganizmai:
Enterococcus faecium 5×1010 KFV (kolonijas formuojantys vienetai).