Sudėtis:
Dehidruotos lašišos (30%), geltonieji žirneliai (25%), hidrolizuoti lašišos baltymai (18%), grikiai, kokosų aliejus, obuolių minkštimas, lašišų aliejus (3%), hidrolizuotas lašišų padažas (2%), mineralai, džiovinti dumbliai 0,5%, Ascophyllum nodosum), džiovinti dumbliai (0,4%, Schizochytrium limacinum), mielių ekstraktas manano oligosacharidų šaltinis, 0,02%), β-gliukanai (0,02%), šaltalankiai (0,015%), fruktooligosacharidai (0,013%), Mohavių dykumos juka (0,013%).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (3A672A) 26 000 TV, vitaminas D3 (E671) 1800 TV, vitaminas E (3A700) 1000 mg, vitaminas C (3A312) 600 mg, cholino chloridas (3A890) 750 mg, biotinas (3A880) 3,5 mg, vitaminas B1 (3A821) 2.5 mg, vitaminas B2 9,5 mg, niacinamidas (3A315) 32 mg, kalcio-D-pantotenatas (3A841) 25 mg, vitaminas B6 (3A831) 2,5 mg, folio rūgštis (3A316) 1,3 mg, vitaminas B12 0,12 mg, aminorūgščių hidratų cinko chelatas (3B606) 150 mg, aminorūgščių hidratų geležies chelatas (E1) 90 mg, aminorūgščių hidratų mangano chelatas (E5) 45 mg, kalio jodidas (3B201) 0,85 mg, aminorūgščių hidratų vario chelatas (E4) 20 mg, organinės formos selenas, pagamintas iš Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktyvuotų selenizuotų mielių) (3B8.10) 0,2 mg, enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 27%, riebalų kiekis 14 %, žali pluoštai 2 %, žali pelenai 7,2 %, drėgmė 10 %, Omega-3 1,2 %, Omega-6 0,85 %, EPA (20:5 N-3) 0,3 %, DHA (22:6 N-3) 0,4 %, kalcis 1,2 %, fosforas 0,9 %, natris 0,5 %, magnis 0,1 %.
Energetinė vertė:
3760 kcal/kg.