Sudėtis:
Lašiša (55%), žalieji žirneliai (4%), lašišų aliejus (3%), žirnių miltai, lignoceliuliozė, kalcio karbonatas, džiovinti dumbliai (0,5%, Schizochytrium limacinum), džiovinti dumbliai (0,5%, Ascophyllum nodosum), manano oligosacharidai (0,005%), β-gliukanai (0,005%), frukto-oligosacharidai (0,004%), šeriuotoji juka (0,003%), džiovinti šaltalankiai (0,003%).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 5000 TV, vitaminas D3 (3a671) 400 TV, vitaminas E (3a700) 200 mg, vitaminas C (3a312) 150 mg, biotinas (3a880) 0,8 mg, cinkas (3b606) 35 mg, geležis (3b106) 20 mg, manganas (3b504) 12 mg, kalio jodido (3b201) 0,2 mg, varis (3b406) 5 mg, selenas (3b8.10) 0,05 mg. Technologiniai priedai 1 kg: saldžiavaisio pupmedžio derva (E 410) 5000 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 8,0%, žali riebalai 6,0%, žali pelenai 3,0%, drėgmė 75,0%, žalia ląsteliena 1,0%, kalcis 0,2%, fosforas 0,3%, natris 0,25%, EPA (20: 5 n-3) 0,01%, DHA ( 22: 6 n-3) 0,15%, magnis 0,1%, omega-3 0,3%, omega-6 0,2%.
Energetinė vertė:
1 150 kcal/kg.