Sudėtis:
Lašiša (83%), vanduo (6%), žali žirneliai (4%), lašišos aliejus (2%), alaus mielės (3%), mineralai, montmorilonitas (0,5%), džiovinti dumbliai (0,5%, Ascophyllum nodosum), manano-oligosacharidai (0,012%), β-gliukanai (0,012%), frukto-oligosacharidai (0,008%), Mojave yucca (0,008%), šaltalankiai ( 0,006%).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 5000 TV, vitaminas D3 (3a671) 200 TV, vitaminas E (3a700) 250 mg, vitaminas C (3a312) 80 mg, biotinas (3a880) 0,5 mg, cinkas (3b606) 30 mg, geležis (3b106) 15 mg, manganas (3b504) 18 mg, kalio jodidas (3b201) 1,0 mg, varis (3b406) 1,2 mg, selenas (3b8,10) 0,05 mg, L-karnitinas (3a910) 80 mg, taurinas (3a370) 500 mg, natrio glutamatas (2b621) 3000 mg, L-argininas (3c3.6.1) 1000 mg. Technologiniai priedai 1 kg: saldžiavaisio pupmedžio derva (E 410) 5000 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 9,0%, žali riebalai 7,0%, žali pelenai 3,0%, drėgmė 75,0%, žalios skaidulos 1,0%, kalcis 0,2%, fosforas 0,3%, natris 0,2%, magnis 0,07%, kalis 0,3%, omega-3 0,2%, omega-6 0,2%.
Energetinė vertė:
1 200 kcal/kg.