Sudėtis:
Dehidruotos silkės (26%), geltonieji žirneliai (23%), grikiai, hidrolizuoti lašišų baltymai (12%), vištienos riebalai (10%), obuolių minkštimas, kiaušiniai (2%), lašišų aliejus (2%), hidrolizuotas lašišų padažas (2%), alaus mielės (1%), mineralai, gysločio lukštai ir sėklos (0,5%), džiovinti dumbliai (0,5%, Ascophyllum nodosum), kiaušinių lukštai (kalcio šaltinis), mielių ekstraktas (manano oligosacharidų šaltinis, 0,025%), β-gliukanai (0,022%), fructooligosacharidai (0,02%), Mohavių dykumos juka (0,02%), šaltalankiai (0,015%) kalcio šaltinis).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (3A672A) 22 000 TV, vitaminas D3 (E671) 1000 TV, vitaminas E (3A700) 1000 mg, vitaminas C (3A312) 500 mg, cholino chloridas (3A890) 2300 mg, biotinas (3A880) 2,4 mg, vitaminas B1 (3A821) 11 mg, vitaminas B2 14 mg, niacinamidas (3A315) 94 mg, kalcio-D-pantotenatas (3A841) 25 mg, vitaminas B6 (3A831) 7 mg, folio rūgštis (3A316) 2,4 mg, vitaminas B12 0,16 mg, aminorūgščių hidratų cinko chelatas (3B606) 140 mg, aminorūgščių hidratų geležies chelatas (E1) 65 mg, aminorūgščių hidratų mangano chelatas (E5) 75 mg, kalio jodidas (3B201) 4,2 mg, aminorūgščių hidratų vario chelatas (E4) 5 mg, organinės formos selenas, pagamintas iš Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktyvuotų selenizuotų mielių) (3B8.10) 0,2 mg, L-karnitinas (3A910) 350 mg, enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 25,0%, riebalų kiekis 16,0%, žali pluoštai 1,5%, žali pelenai 5,8%, drėgmė 10%, Omega-3 0,85%, Omega-6 2,2%, kalcis 0,9%, fosforas 0,6%, natris 0,5%, magnis 0,09%, kalis 0,5%.
Energetinė vertė:
3930 kcal/kg.