Sudėtis:
Šviežios vištienos nuopjovos (54 %), šviežios ėrienos nuopjovos (26 %), šviežios kiaulienos kepenys (16 %), lignoceliuliozė (2 %), tikrojo margainio sėklos (1 %), džiovintas rozmarinas (0,5 %), žirnių miltai, inaktyvuotos bakterijos ir jų dalys (Lactobacillus helveticus HA – 122, 15×109 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai 1 kg:
Technologiniai priedai: tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306(i)), askorbilo palmitatas (1b304), rozmarino ekstraktas ir citrinų rūgštis (1a330).
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 40,0 %, žali riebalai 36,0 %, žali pelenai 10,0 %, žalia ląsteliena 2,5 %, drėgnis 4,0 %, kalcis 3,0 %, fosforas 2,0 %, natris 1,0 %.
Energetinė vertė:
4910 kcal/kg.