Sudėtis:
Triušių mėsos miltai (25 %), šviežios lašišos baltymai (15 %), geltonieji žirneliai, avinžirniai, bambukų lignoceliuliozė, džiovinti obuoliai, grikiai, sėmenys (4 %), vištienos riebalai (konservuoti tokoferoliais), lašišų aliejus (2 %), gysločio luobelės ir sėklos (1 %), alaus mielės, dumbliai (0,5 %, Ascophyllum nodosum), natrio chloridas, hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis, 260 mg/kg), mėlynės (230 mg/kg, polifenolių 70 mg/kg ir flavonoidų 30 mg/kg šaltinis), kremzlių ekstraktas (chondroitino šaltinis, 160 mg/kg), mananoligosacharidai (150 mg/kg), žolelės ir vaisiai (rozmarinai, citrusiniai vaisiai, ciberžolės, 150 mg/kg), fruktooligosacharidai (100 mg/kg), juka šidigera(100 mg/kg), spanguolės (100 mg/kg), inulinas (90 mg/kg), margainių sėklos (75 mg/kg), šaltalankiai (75 mg/kg), ramunėlės (30 mg/kg), gvazdikėliai (30 mg/kg), šalavijai(25 mg/kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 20 000 TV; vitaminas D3 (E671) 1 500 TV; vitaminas E (α-tokoferolis) (3a700) 500 mg; vitaminas C (3a312) 300 mg; cholino chloridas (3a890) 700 mg; taurinas (3a370) 200 mg; biotinas (3a880) 3 mg; vitaminas B1 (3a821) 1 mg; vitaminas B24 mg; niacinamidas (3a315) 12 mg; kalcio D-pantotenatas (3a841) 10 mg; vitaminas B6 (3a831) 1 mg; folio rūgštis (3a316) 0,5 mg; vitaminas B12 0,04 mg; L-karnitinas (3a910) 200 mg; cinko ir aminorūgščių chelato hidratas 100 mg; geležies (II) sulfato monohidratas 80 mg; mangano (II) oksidas 40 mg; kalio jodidas 0,75 mg; vario (II) ir aminorūgščių chelato hidratas 15 mg; organinė seleno forma, gaunama iš saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 0,2 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 26,0 %, riebalų kiekis 12,0 %, drėgmė 10,0 %, žali pelenai 5,5 %, žalia ląsteliena 8,5 %, kalcis 1,1 %, fosforas 0,9 %, omega-3 riebalų rūgštys 1,5 %, omega-6 riebalų rūgštys 1,3 %.
Metabolizuojama energija:
3800 kcal/kg.