Sudėtis:
Dehidratuota ėriena (46%), ryžiai (30%), vištienos riebalai, lašišų aliejus (3%), alaus mielės, natūralios kvapiosios medžiagos, džiovintų obuolių minkštimas, hidrolizuotos mielės (0,5% – inozitolio ir aminorūgščių šaltinis), žirnių miltai, gliukozaminas (300 mg/kg), frukto-oligosacharidai (230 mg/kg), chondroitino sulfatas (230 mg/kg), mannano-oligosacharidai (180 mg/kg), šeriuotosios jukos (180 mg/kg), tikrojo margainio sėklos (110 mg/kg), β-gliukanai (60mg/kg), džiovinta paprastoji sukatžolė (60 mg/kg), džiovinti šaltalankiai (60 mg/kg), probiotikas Lactobacillus helveticus HA – 122 inaktyvuoti (15×109 ląstelės/kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 23000 TV, vitaminas D3 (3a671) 1700 TV, vitaminas E (3a700) 550 mg, vitaminas C (3a312) 350 mg, taurinas (3a370) 1500 mg, cholino chloridas (3a890) 1800 mg, L-karnitinas (3a910) 300 mg, vitaminas B1 (3a821) 3 mg, vitaminas B2 (3a825i) 11 mg, biotinas (3a880) 4 mg, folio rūgštis (3a316) 1,4 mg, vitaminas B6 (3a831) 3 mg, kalcio-D-pantotenatas (3a841) 30 mg, niacinamidas (3a315) 38 mg, vitaminas B12 0,12 mg, jodas (3b201) 0,9 mg, organinis cinkas (3b606) 100 mg, organinis manganas (3b504) 45 mg, organinis varis (3b406) 20 mg, organinė geležis (3b106) 88 mg, organinis selenas (3b810) 0,18 mg. Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), askorbilpalmitatas (1b304) ir rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 32,0%, žali riebalai 18,0%, žali pelenai 7,7%, žalia ląsteliena 1,5%, drėgnis 10,0%, kalcis 1,4%, fosforas 1,1%, natris 0,4 %, omega-3 riebalų rūgštys 0,8%, omega-6 riebalų rūgštys 2,2%, EPA (20:5 n-3) 0,05%, DHA (22:6 n-3) 0,1%.
Energetinė vertė:
3980 kcal/kg.