Sudėtis:
Ryžiai, kviečių glitimas, kviečiai, gyvuliniai riebalai, kukurūzai, lukštentos avižos, kukurūzų glitimas, hidrolizuotos paukščių kepenėlės, mineralai, sojų aliejus, cukrinių runkelių minkštimas, žuvų taukai (EPR ir DHR šaltinis), sėmenys (omega 3 šaltinis), frukto-oligo-sacharidai, agurklės aliejus (gama-linoleninės rūgšties šaltinis), medetkų ekstraktas (liuteino šaltinis).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A – 30000 TV, vitaminas D3 – 800 TV, E1 (Geležis) – 57 mg, E2 (Jodas) – 5,8 mg, E4 (Varis) – 11 mg, E5 (Manganas) – 75 mg, E6 (Cinkas) – 224 mg, E8 (Selenas) – 0,13 mg. Konservantai. Antioksidantai.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 24 %, neapdoroti aliejai ir riebalai – 17 %, žali pelenai – 6 %, žalia ląsteliena – 1,4 %.