Ryžių miltai, hidrolizuotas sojos baltymų izoliatas, gyvūniniai riebalai, ryžiai, augalinė ląsteliena, mineralai, runkelių griežiniai, hidrolizuotos paukštienos kepenėlės, sojų aliejus, žuvų taukai, frukto-oligosacharidai, agurklės aliejus, medetkų miltai. Baltymų šaltiniai: hidrolizuotas sojos baltymų izoliatas (23,5%), hidrolizuotos paukštienos kepenėlės (2,0%). Angliavandenių šaltinis: ryžiai (42,1%).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A: 29500 TV, vitaminas D3: 800 TV, geležis (3b103): 40 mg, jodas (3b201, 3b202): 3,š mg, varis (3b405, 3b406): 15 mg, manganas (3b502, 3b504): 52 mg, cinkas (3b603, 3b605, 3b606): 154 mg, selenas (3b801, 3b811, 3b812): 0,25 mg. Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 5 g. Konservantai. Antioksidantai.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai: 25,5%, riebalų kiekis: 20,0%, žali pelenai: 6,6%, žalia ląsteliena: 3,7%, EPA/DHA: 0,33%, Omega-3 riebalų rūgštys: 0,91%, nepakeičiamosios riebalų rūgštys: linolo rūgštis: 4,46%, arachidono rūgštis: 0,06%.
Energetinė vertė:
4102 kcal/kg.