Sudėtis:
Dehidruotos lašišos (30%), geltonieji žirneliai (20%), hidrolizuoti lašišos baltymai (20%), kokosų aliejus, grikiai, geltonųjų žirnių baltymai, obuolių minkštimas, hidrolizuotas lašišų padažas, lašišų aliejus (2%), mineralai, džiovinti dumbliai (0,5%, Ascophyllum nodosum), džiovinti dumbliai (0,4%, Schizochytrium limacinum), mielių ekstraktas (manano oligosacharidų šaltinis, 0,02%), β-gliukanai (0,02%), šaltalankiai (0,015%), fruktooligosacharidai (0,013%), Mohavių dykumos juka (0,013%).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (3A672A) 25 000 TV, vitaminas D3 (E671) 850 TV, vitaminas E (3A700) 700 mg, vitaminas C (3A312) 500 mg, cholino chloridas (3A890) 2300 mg, biotinas (3A880) 4 mg, vitaminas B1 (3A821) 10 mg, vitaminas B2 30 mg, niacinamidas (3A315) 50 mg, kalcio-D-pantotenatas (3A841) 50 mg, vitaminas B6 (3A831) 35 mg, folio rūgštis (3A316) 15 mg, vitaminas B12 0,03 mg, aminorūgščių hidratų cinko chelatas (3B606) 150 mg, aminorūgščių hidratų geležies chelatas (E1) 110 mg, aminorūgščių hidratų mangano chelatas (E5) 65 mg, kalio jodidas (3B201) 4,2 mg, aminorūgščių hidratų vario chelatas (E4) 12 mg, organinės formos selenas, pagamintas iš Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktyvuotų selenizuotų mielių) (3A910) 0,2 mg, enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV, taurinas (3A370) 2600 mg, L-karnitinas (3A910) 75 mg, L-metioninas (3C305) 4000 mg, enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 29,0%, riebalų kiekis 17,0%, žali pluoštai 1,5%, žali pelenai 7,2%, drėgmė 10%, Omega-3 1,0%, Omega-6 0,85%, kalcis 1,3%, fosforas 0,9%, EPA (20:5 N-3) 0,3%, DHA (22:6 N-3) 0,55%, natris 0,3%, magnis 0,09%.
Energetinė vertė:
3900 kcal/kg.