Sudėtis:
Mėsa ir gyvūninės kilmės produktai, grūdai, augalinės kilmės produktų dariniai (įskaitant gysločio luobeles ir sėklas – 1,2 %), mineralai, aliejai ir riebalai**, mielės, įvairūs cukrūs. Lengvai virškinami ingredientai: *lengvai virškinami baltymų šaltiniai – 41 %, lengvai virškinami riebalų šaltiniai – 0,3 %.
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas D3 – 290 TV, vitaminas E – 95 mg, vitaminas C – 40 mg, taurinas – 1 g, geležis (3b103) – 4 mg, jodas (3b202) – 0,29 mg, varis (3b405, 3b406) – 2,3 mg, manganas (3b502, 3b503, 3b504) – 1,4 mg, cinkas (3b603, 3b605, 3b606) – 14 mg; technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas – 1,8 g.
Analitinės sudedamosios dalys:
Baltymai – 7,1 %, žali ląsteliena – 0,5 %, riebalai – 3,2 %, žali pelenai – 1,9 %, drėgmė – 82,0 %, kalis – 0,14 %, natris – 0,13 %, omega-3 riebalų rūgštys – 0,15 %, EPR/DHR – 0,08 %.