Sudėtis:
Naujosios Zelandijos ėrienos miltai 24 %, pilno grūdo ryžiai, pilno grūdo kukurūzai, paukštienos taukai (konservuoti tokoferolių mišiniais), kukurūzų glitimas, pilno grūdo miežiai, džiovinti runkelių griežiniai, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai, alaus mielės, linų sėmenys, liofilizuota ėriena, mononatrio fosfatas, inulinas (natūraliai išgautas iš cikorijų šaknų), kalio chloridas, mananoligosacharidai (200 mg/ kg), jukos ekstraktas (100 mg/ kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A – 15 000 TV, vitaminas D₃ – 1 250 TV, vitaminas E – 442 mg, vitaminas B2 – 8,3 mg, niacinas (3a314) – 21 mg, kalcio D-pantotenatas (3a841) – 12,5 mg, biotinas (3a880) – 0,23 mg, geležis (geležies (II) sulfatas monohidratas) – 41,7 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas) – 1,25 mg, varis (vario (II) sulfatas pentahidratas) – 4,2 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas) – 16,7 mg, cinkas (cinko sulfato monohidratas) – 75 mg, selenas (natrio selenitas) – 0,08 mg. Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 25 %, žali riebalai – 14 %, žali pelenai – 8,5 %, žalia ląsteliena – 2,2 %, kalcis – 2,1 %, fosforas – 1,15 %, omega-3 – 0,26 %, omega-6 – 1,26 %.