Sudėtis:
Šviežia vištiena (18 %), neapdirbta kalakutiena (10 %), švieži vištos vidaus organai (kepenys, širdis) (10 %), neapdirbtos silkės (6 %), neapdirbtos jūrų lydekos (5 %), švieži kiaušiniai (5 %), neapdirbtos kalakuto kepenys (5 %), dehidratuota vištiena (5 %), dehidratuota kalakutiena (5 %), dehidratuotos skumbrės (4 %), dehidratuotos sardinės (4 %), dehidratuotos silkės (4 %), raudonieji lęšiai, žalieji lęšiai, žirniai, lęšių ląsteliena, avinžirniai, pinto pupelės, žirnių krakmolas, menkių aliejus (2 %), vištienos riebalai (2 %), baltosios pupelės, džiovinti rudadumbliai, švieži moliūgai, švieži sviestiniai moliūgai, šviežios cukinijos, šviežios morkos, švieži obuoliai, šviežios kriaušės, džiovintos cikorijos šaknys, švieži lapiniai kopūstai, švieži špinatai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, spanguolės, mėlynės, saskatūno uogos, ciberžolė, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės šaknys, erškėtuogės.
Maistiniai priedai 1 kg:
Technologiniai priedai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)) 121 mg, citrinos rūgštis (3a300) 40 mg, rozmarino ekstraktas 80 mg. Maistiniai priedai: cinkas (3b606) 105 mg, varis (3b406) 5,5 mg, vitaminas B1 (3a821) 9,8 mg, vitaminas B5 (3a841) 12,5 mg, vitaminas E (3a700) 120 TV. Zootechniniai priedai: 4b1707 Enterococcus faecium NCIMB 10415 1×10^9 CFU.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 38,0 %, žali riebalai 15,0 %, žali pelenai 8,0 %, žalia ląsteliena 6,0 %, drėgnis 12,0 %, kalcis 1,3 %, fosforas 1,1 %, Omega-6 riebalų rūgštys 2,3 %, Omega-3 riebalų rūgštys 0,9 %, DHA/EPA 0,3 %/0,2 %.
Metabolizuojama energija:
3710 kcal/kg (445 kcal 250 ml/120 g puodelyje). Kalorijų paskirstymas: 41 % iš baltymų, 23 % iš angliavandenių ir 36 % iš riebalų.