Sudėtis:
Žuvis (šviežios lašišos 10%, džiovintos 26%), ryžiai (15%), kukurūzai, džiovintas runkelių minkštimas, alaus mielės, hidrolizuoti žuvų baltymai, žuvų taukai (lašišų taukai, išgryninti iki 99,5%), kukurūzų glitimas, mielių produktai (mananoligosacharidai MOS 1%), ksilooligosacharidai (XOS 0,3%), Yucca Schidigera (0,3%), dumblių miltai (spirulina – Arthrospira platensis 0,3%), augalų perdirbimo produktai (ežiuolės šaknis 0,2%, raudonėliai 0,1%), džiovinti česnakai (0,2%), gliukozaminas, chondroitino sulfatas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 24,00%, neapdoroti aliejai ir riebalai 12,00%, žalia ląsteliena 2,50%, žali pelenai 6,00%, kalcis 1,40%, fosforas 0,90%, Omega-6 riebalų rūgštys 3,50%, Omega-3 riebalų rūgštys 0,70%.
Maistiniai priedai 1 kg:
Vit. A (retinolio acetatas) 30770 TV, vit. D3 1610 TV, vit.E (visų-rac-alfa-tokoferolio-acetatas) 72 mg, selenas (natrio selenitas 0,4 mg) 0,2 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas 92 mg) 30 mg, cinkas (cinko oksidas 174 mg) 140 mg, varis (vario (II) sulfatas pentahidratas 47 mg) 12 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas 304 mg) 100 mg, jodas (bevandenis kalcio jodatas 2,4 mg) 1,6 mg, L-karnitinas 150 mg, DL-metioninas techniškai grynas 1500 mg. Technologiniai priedai/kg: Antioksidantai: tokoferolių ekstraktai iš augalinių aliejų. Jusliniai priedai/kg: kaštainių (Castanea sativa) ekstraktas 20 mg, artišokų ekstraktas (Cynara scolymus L.) 300 mg.
Energetinė vertė:
3950 kcal/kg.