Sudėtis:
Lašišos mėsa (28 %), geltonieji žirneliai (20 %), lašiša be kaulų (16 %), silkė (12 %), vištienos riebalai (konservuoti tokoferoliais, 8 %), vištų kepenys (3 %), lašišų aliejus (3 %), tapijokos krakmolas (3 %), obuoliai (3 %), morkos (1 %), sėmenys (1 %), avinžirniai (1 %), hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis, 0,026 %), kremzlių ekstraktas (chondroitino šaltinis, 0,016 %), alaus mielės (mano-oligosacharidų šaltinis, 0,016 %), cikorijos šaknis (fruktooligosacharidų šaltinis, 0,012 %), juka šidigera (0,01 %), dumbliai (0,01 %), gyslotis (0,01 %), čiobreliai (0,01 %), rozmarinas (0,01 %), raudonėlis (0,01 %), spanguolės (0,0008 %), mėlynės (0,0008 %), avietės (0,0008 %).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (E672) 23 000 TV, vitaminas D3 (E671) 940 TV, vitaminas E (3a700) 650 TV, vitaminas C (E300) 300 mg, taurinas 2 400 mg, cholino chloridas 2 200 mg, L-karnitinas 65 mg, niacinas 45 mg, biotinas 1,8 mg, cinkas (E6) 150 mg, manganas (E5) 55 mg, geležis (E1) 48 mg, varis (E4) 11 mg, jodas (E2) 3,8 mg, selenas (E8) 0,23 mg, DL-metioninas (3.1.1.) 14 mg, argininas (3c3.6.1) 12 mg, L-lizinas (3.2.3.) 10 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 36,0 %, riebalų kiekis 17,0 %, žalia ląsteliena 2,0 %, žali pelenai 8,8 %, drėgmė 10,0 %, kalcis 1,3 %, fosforas 1,0 %, natris 0,6 %, magnis 0,08 %
Energetinė vertė:
3 850 kcal/kg.