Sudėtis:
Šviežia silkė (26 %), geltonieji žirniai (23 %), dehidratuota silkė (20 %), dehidratuoti vabzdžiai (14%), kokosų aliejus (konservuoti tokoferoliais, 8 %), silkių aliejus (2 %), natūralus hidrolizuotų kepenėlių skonis (2 %), džiovinti obuoliai (2 %), linų sėmenys (1 %), džiovintos paprastosios sukatžolės (0,5 %), džiovintos ramūnėlės (0,5 %), žirnių miltai, džiovinti šaltalankiai (0,3 %), džiovintos spanguolės (0,2 %), frukto oligosacharidai (0,015 %), manano oligosacharidai (0,015 %), šeriuotoji juka (0,008 %), Lactobacillus acidophilus HA – 122 neaktyvuotos (15 × 109 ląstelių/kg).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) 20 000 TV, vitaminas D3 (Ea671) 800 TV, vitaminas E (3a700) 600 mg, vitaminas C (3a312) 300 mg, taurinas (3a370) 2500 mg, L-karnitinas (3a910) 50 mg, cholino chloridas (3a890) 2,500 mg, biotinas (3a880) 2 mg, vitaminas B1 (3a821) 10 mg, vitaminas B2 (3a825i) 12 mg, niacinamidas (3a315) 50 mg, kalcio D-pantotenanas (3a841) 40 mg, vitaminas B6 (3a831) 10 mg, folio rūgštis (3a316) 2 mg, vitaminas B12 0,04 mg, cinkas (3b606) 120 mg, geležis (3b106) 45 mg, manganas (3b504) 55 mg, kalio jodidas (3b201) 4 mg, varis (3b406) 10 mg, selenas (3b810) 0,2 mg, L-metioninas (3c305) 2000 mg.
Technologiniai priedai:
Tokoferolio ekstraktai iš augalinio aliejaus (1b306(i)), askorbilo palmitatas (1b304) ir rozmarino ekstraktas.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 34,0 %, žali riebalai 16,0 %, žalia ląsteliena 1,2 %, žali pelenai 8,2 %, Omega-3 0,8 %, Omega-6 2,2 %, kalcis 1,1 %, fosforas 0,8 %, natris 1,0 %, magnis 0,1 %, drėgmė 10,0 %.
Energetinė vertė:
3860 kcal/kg.