Sudėtis:
85 % mėsa ir organai (59 % kalakutiena, 26 % putpeliena), 4 % geltonosios morkos, 1 % žirnių miltai, 1 % lignoceliuliozė, 1 % linų sėmenų aliejus.
Maistiniai priedai:
Vitaminas D3 (3a671) 200 TV, vitaminas E (3a700) 100 mg, biotinsd (3a880) 0,5 mg, cinkas (3b606) 12 mg, manganas (3b504) 3 mg, geležis (3b106) 10 mg, varis (3b406) 4 mg, jodas (3b201) 0,7 mg, taurinas (3a370) 800 mg.
Technologiniai priedai:
Saldžiavaisio pupmedžio derva (E 410) 4,000 mg. Sudėtyje yra natūralių antioksidantų.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 11,0 %, žali riebalai 7,5 %, žali pluoštai 0,2 %, žali pelenai 2,5 %, drėgmė 78,0 %, kalcis 0,2 %, fosforas 0,2 %, natris 0,3 %, Omega-3 0,15 %
Energetinė vertė:
1130 kcal/kg.