Sudėtis:
Šviežias karpis be kaulų (25%), džiovintas upėtakis (20%), šviežia lašiša be kaulų (14%), džiovinta lašiša (12%), moliūgas, vištienos riebalai (konservuoti tokoferoliais 4%), avinžirniai, žirniai, vištos kepenys (3%), lašišų aliejus (2%), obuoliai, morkos, sėmenys, hidrolizuoti vėžiagyvių kiautai (gliukozamino šaltinis 0,026%), kremzlių ekstraktas (chondroitino šaltinis 0,016%), alaus mielės (mano-oligasacharidų šaltinis 0,015%), cikorijų šaknys (fruktooligasacharidų šaltinis 0,012%), šeriuotosios jukos (0,01%), dumbliai (0,01%), balkšvasis gyslotis (0,01%), čiobreliai (0,01%),rozmarinas (0,01%), raudonėlis (0,01%), spanguolės (0,0008%), mėlynės (0,0008%), šaltalankis (0,0008%), imbiero šaknis (0,0008%), šalavijas (0,0008%).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (E672) 23 000 TV, vitaminas D3 (E671) 940 TV, vitaminas E (3a700) 650 mg, vitaminas C (E300) 300 mg, taurinas 2 400 mg, cholino chloridas 2 200 mg, L-karnitinas 65 mg, niacinamidas 45 mg, biotinas 1,8 mg, cinkas (E6) 100 mg, manganas (E5) 55 mg, geležis (E1) 48 mg, varis (E4) 11 mg, jodas (E2) 3,8 mg, selenas (E8) 0,2 mg, L-metioninas (3c305 14 mg, argininas (3c3.6.1) 12 mg, L-lizinas (3.2.3.) 10 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 34,0 %, riebalų kiekis 14,0 %, žalia ląsteliena 3,5 %, žali pelenai 9,5 %, drėgmė 10,0 %, kalcis 0,9 %, fosforas 0,8 %, natris 1,2 %, magnis 0,04 %, omega 3 0,8%, omega 6 1.7%.
Energetinė vertė:
3630kcal/kg.