Sudėtis:
Šviežios Ramiojo vandenyno sardines (26%), šviežios Ramiojo vandenyno skumbrės (8%), šviežios Ramiojo vandenyno lydekos (9%), šviežios Ramiojo vandenyno plekšnės (5%), švieži ešeriai (5%), švieži jūrų liežuviai (5%), skumbrės (dehidratuotos 5%), silkės (dehidratuotos 5%), žydrieji merlangai (dehidratuoti 4%), silkių aliejus (5%), Aliaskos menkės (dehidratuotos 5%), raudonieji lęšiai, žalieji lęšiai, žalieji žirneliai, lęšių skaidulos, avinžirniai, geltonieji žirneliai, šalto spaudimo saulėgrąžų aliejus, pinto pupelės, šaltyje išdžiovintos menkės kepenys, šviežias moliūgas, šviežias kvapusis moliūgas, šviežios cukinijos, švieži pastarnokai, šviežios morkos, , švieži raudonieji obuoliai, šviežios Bartlett veislės kraiušės, švieži lapiniai kopūstai, švieži burokėlių lapai, švieži ropių lapai, džiovinti rudieji dumbliai, šviežios spanguolės, šviežios mėlynės, saskatūno uogos, trūkažolės šaknys, ciberžolės šaknys, tikrasis margainis, varnalėšų šaknys, levandos, svilarožės, eršketuogės.
Maistiniai priedai:
Cholino chloridas: 1200 mg, taurinas: 400 mg, cinkas (aminorūgščių hidrato cinko chelatas): 150 mg, vitaminas B1: 25 mg, vitaminas B2: 10 mg, niacinas: 50 mg, vitaminas B5: 8 mg, Vitaminas B6: 6,5 mg, Folio rūgštis: 0,75 mg, Biotinas: 0,03 mg, Vitaminas B12: 0,1 mg, Vitaminas A: 750 TV, Vitaminas D: 100 TV, Vitaminas E: 160 TV, Varis (Varis) (II) aminorūgščių hidrato chelatas): 11 mg, L-karnitinas: 50 mg, DL-metioninas: 99 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai (min.) 42 %, riebalų kiekis (min.) 20 %, žali pelenai (maks.) 9 %, žalios skaidulos (maks.) 3 %, drėgmė (maks.) 10 %, kalcis (min.) 1.7 %, fosforas (min.) 1.3 %, magnis (min.) 0.1 %, taurinas (min.) 0.3 %, omega-6 riebalų rūgštys (min.) 2.1 %, omega-3 riebalų rūgštys (min.) 2.1 %, DHA (min.) 0.8 %, EPA (min.) 0.5 %.
Energetinė vertė:
4120 kcal/kg (535 kcal 250 ml / 120 g stiklinėje), tuo tarpu 41% kalorijų organizmas gauna iš baltymų, 15% iš vaisių ir daržovių ir 44% iš riebalų.