Sudėtis:
Geltonieji žirneliai (44%), vištienos riebalai (12%), grikiai, kiaušiniai (10%), obuolių minkštimas, hidrolizuoti lašišų baltymai (7%), lašišų aliejus (2%), hidrolizuotos vištienos kepenys (2%), mineralai, kiaušinių lukštai (kalcio šaltinis), kalio citratas (0,8%), gysločio lukštai ir sėklos (0,5%), džiovinti dumbliai (0,5%, Ascophyllum nodosum), chitozanas (0,08%), mielių ekstraktas (manano oligosacharidų šaltinis, 0,025%), β-gliukanai (0,022%), fruktooligosacharidai (0,02%), Mohavių dykumos juka (0,02%), šaltalankiai (0,015%).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A 21 000 TV, vitaminas D3 1000 TV, vitaminas E 1000 mg, vitaminas C 500 mg, cholino chloridas 2200 mg, biotinas 2,2 mg, vitaminas B1 10,5 mg, vitaminas B2 13. 5 mg, niacinamidas 90 mg, kalcio D-pantotenatas 25 mg, vitaminas B6 6,5 mg, folio rūgštis 2,2 mg, vitaminas B12 0,15 mg, aminorūgščių hidratų cinko chelatas 140 aminorūgščių hidratų geležies chelatas (E1) 45 mg, aminorūgščių hidratų mangano chelatas (E5) 72 mg, kalio jodidas (3B201) 3,9 mg, aminorūgščių hidratų vario chelatas (E4) 5 mg, organinės formos selenas, pagamintas iš Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktyvuotų selenizuotų mielių) (3B8.10) 0,2 mg, taurinas (3A370) 2200 mg, L-karnitinas (3A910) 330 mg, enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSC.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 14,0%, riebalų kiekis 17,0%, žali pluoštai 2,8%, žali pelenai 4,5%, drėgmė 10%, Omega-3 0,6%, Omega-6 2,3%, kalcis 0,6%, fosforas 0,25%, natris 0,2%, magnis 0,07%, kalis 0,45%, argininas 0,42%, taurinas 0,32%.
Energetinė vertė:
3890 kcal/kg.