Sudėtis:
Geltonieji žirneliai (20%), batatai, kiaušiniai (14%), obuolių minkštimas, grikiai, vištienos riebalai (8%), hidrolizuoti kalakutienos baltymai (7%), lašišų aliejus (2%), hidrolizuotos vištienos kepenys (2%), mineralai, džiovinti dumbliai (0,5%, Ascophyllum nodosum), tikrojo margainio sėklos (0,2%), mineralai (manano oligosacharidų šaltinis, 0,022%), β-gliukanai (0,02%), fruktooligosacharidai (0,02%), Mohavių dykumos juka (0,02%), šaltalankiai (0,015%).
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (3A672A) 23 000 TV, vitaminas D3 (E671) 1000 TV, vitaminas E (3A700) 1000 mg, vitaminas C (3A312) 500 mg, cholino chloridas (3A890) 2200 mg, biotinas (3A880) 2,2 mg, vitaminas B1 (3A821) 10.5 mg, vitaminas B2 13 mg, niacinamidas (3A315) 88 mg, kalcio-D-pantotenatas (3A841) 30 mg, vitaminas B6 (3A831) 6,5 mg, folio rūgštis (3A316) 2,2 mg, vitaminas B12 0,15 mg, aminorūgščių hidratų cinko chelatas (3B606) 150 mg, aminorūgščių hidratų geležies chelatas (E1) 65 mg, aminorūgščių hidratų mangano chelatas (E5) 60 mg, kalio jodidas (3B201) 4,5 mg, organinės formos selenas, pagamintas iš Saccharomyces cerevisiae CNCM I-3060 (inaktyvuotų selenizuotų mielių) (3A910) 0,2 mg, enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV, taurinas (3A370) 2200 mg, L-karnitinas (3A910) 330 mg, enterococcus faecium DSM 10663/NCIMB 10415 1×109 KSV.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 16,0%, riebalų kiekis 16,0%, žali pluoštai 3,2%, žali pelenai 4,5%, drėgmė 10%, viso cukrų (azoto neturintis ekstraktai) 50,3%, Omega-3 0,6%, Omega-6 2,3%, kalcis 0,7%, fosforas 0,5%, natris 0,15%, magnis 0,1%, varis 0,001%.
Energetinė vertė:
3830 kcal/kg.