Sudėtis:
66% antiena, 14% sultinys, 8% sorų kruopos, 4.3% morkos, 2% obuoliai, 2% mineralai, 1% žolelės (rozmarinas, čiobrelis, medetka, kiaulpienė), 1% petražolės, 1% lašišų aliejus, 0.5% sėmenys, 0.2% dumbliai ir juodieji serbentai.
Maistiniai priedai:
Vitaminas D3 (E671) 250 TV, vitaminas E (3a700) 150 mg, cinkas (3b606) 15 mg, geležis (3b103) 12 mg, manganas (3b502) 3 mg, kalio jodidas (3b201) 0.75 mg, varis (E4) 0.5 mg, biotinas (3a880) 0.2 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai 8.0%, žali riebalai 7.0%, žali pelenai 2.2%, žalia ląsteliena 0.7%, drėgmė 75.0%, kalcis 0.3%, fosforas 0.2%, natris 0.4%.
Energetinė vertė:
1210 kcal/kg.