Sudėtis:
Vištiena (džiovinta 30%, šviežia mėsa 10%), ryžiai, kukurūzai, gyvūniniai riebalai (vištienos aliejus, išgrynintas 99,5%), džiovintos runkelių išspaudos, bulvių baltymai, inaktyvuotos alaus mielės, kukurūzų glitimas, hidrolizuoti gyvūniniai baltymai (kepenys), žuvis (džiovinta lašiša), žuvų taukai (lašišų aliejus 1%), mineralai, mielių produktai (mannan-oligosacharidai MOS 1%), ksilo-oligosacharidai (XOS 0,3%), jucca schidigera (0,3%), dumblių miltai (spirulina – Arthrospira platensis 0,3%), gliukozaminas (0,057%), chondroitino sulfatas (0,04%).
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai: 26%, žalios ląstelienos: 2,5%, žali riebalai: 14%, žali pelenai: 6%, kalcis: 1,2%, fosforas: 0,8%, omega-3 riebalų rūgštys: 0,7%, omega-6 riebalų rūgštys: 3,8%, omega-6/omega-3 santykis = 5.
Maistiniai priedai 1 kg:
Vitaminas A (retinilo acetatas) 30 770 TV, vitaminas D3 1 610 TV, vitaminas E (visiškai raceminė alfa-tokoferilo acetatas 3a700i) 72 mg, selenas (natrio selenitas 0,4 mg) 0,2 mg, manganas (mangano sulfato monohidratas 92 mg) 30 mg, cinkas (cinko oksidas 174 mg) 140 mg, varis (vario (II) sulfato pentahidratas 47 mg) 12 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas 304 mg) 100 mg, jodas (kalcio jodatas bevandenis 2,4 mg) 1,6 mg, L-karnitinas: 100 mg, DL-metioninas (technologiškai grynas) 1 500 mg. Technologiniai priedai: antioksidantai – tokoferolio ekstraktai iš augalinių aliejų. Jutiminiai priedai: kaštonų ekstraktas (Castanea sativa) 20 mg/kg.
Energetinė vertė:
4050 kcal/kg.