Sudėtis:
Ėriena 36 % (ėrienos miltai (iš viso ėriuko) 27 %, ėrienos taukai 9 %), džiovintos bulvės, saldžiosios bulvės, geltonieji žirneliai, hidrolizuota ėriena 2,5 %, džiovintos burokėlių išspaudos, bulvių baltymai, žirnių baltymai, linų sėmenys, alaus mielės, liofilizuota ėriena, prebiotikai (cikorijų inulinas, mananoligosacharidai, jukos ekstraktas), džiovintos spanguolės, džiovintos žolelės ir vaisių ekstraktas (rozmarinai, ciberžolės, medetkų žiedai, gvazdikėliai, greipfrutų ekstraktas).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A – 18 000 TV, vitaminas D₃* – 1 500 TV, vitaminas E – 530 mg, vitaminas B2 – 10 mg, niacinas (3a314) – 25 mg, kalcio-D-pantotenatas (3a841) – 15 mg, biotinas (3a880) – 0,28 mg, vitaminas B1 – 5 mg, vitaminas B6 – 5 mg, vitaminas B12 – 0,05 mg, folio rūgštis (3a316) – 1 mg, geležis (3b103) – 50 mg, jodas (3b202) – 1,5 mg, varis (3b405) – 5 mg, manganas (3b503) – 20 mg, cinkas (3b605; 3b607) – 115 mg, taurinas (3a370) – 325 mg, cholino chloridas (3a890) – 4 g, techniškai grynas DL-metioninas (3c301) – 1 500 mg. Technologiniai priedai: antioksidantai: iš aliejaus gaunamas tokoferolių ekstraktas (1b306(i)), rozmarinų ekstraktas. *Neleidžiama tuo pačiu metu naudoti ir vitaminą D2.
Analitinės sudedamosios dalys:
Baltymas – 25 %, riebalų kiekis – 14 %, žali pelenai – 8,7 %, žalia ląsteliena – 3 %, kalcis – 2,2 %, fosforas – 1,2 %, kalis – 0,7 %, natris – 0,3 %, omega-3 – 0,57 %, omega-6 – 0,82 %.