Sudėtis:
Mėsa ir mėsos subproduktai, grūdai, žuvis ir žuvies subproduktai (žuvis 4%), augaliniai šalutiniai produktai, aliejai ir riebalai, mineralai, angliavandenių šaltiniai. Baltymų šaltiniai: vištiena, kiauliena, lašiša.
Maistiniai priedai:
Vitaminas D3: 190 TV, Geležis: 4 mg, Jodas: 0,36 mg, Varis: 2,9 mg, Manganas: 1,4 mg, Cinkas: 14 mg. Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 0,2 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Baltymai: 6,6% – Riebalai: 6,0% – Mineralai: 1,1% – Maistinės skaidulos: 1,0% – Drėgmė: 80,0% – Kalcis: 0,14% – Fosforas: 0,09% – Kalis: 0,18% – 8% Magnis : 0,016% – chloridai: 0,13% – siera: 0,13% – vitaminas D (bendras): 330,0 IU/kg – hidroksiprolinas: 0,05% – nepakeičiamos riebalų rūgštys (linolo rūgštis, arachidono rūgštis): 1,54%. Šlapimą šarmina: kalio citratas, kalcio karbonatas.
Energetinė vertė:
950 kcal/kg.