Sudėtis:
Mėsa ir mėsos subproduktai, grūdai, augaliniai šalutiniai subproduktai, aliejai ir riebalai, augalinių baltymų ekstraktai, mineralai, daržovės, mielės. Baltymų šaltiniai: vištiena, kiauliena.
Maistiniai priedai:
Vitaminas D3: 340 TV, Geležis: 4 mg, Jodas: 0,35 mg, Varis: 2,9 mg, Manganas: 1,3 mg, Cinkas: 13 mg. Technologiniai priedai: nuosėdinės kilmės klinoptilolitas: 0,2 mg.
Analitinės sudedamosios dalys:
Baltymai: 8,5% – Riebalai: 5,0% – Mineralai: 1,3% – Maistinės skaidulos: 1,1% – Drėgmė: 78,0% – Kalcis: 0,18% – Fosforas: 0,15% – Kalis: 0,16% – Natris: 0,16% riebalų rūgštys (linolo rūgštis, arachidono rūgštis): 1,25% – vitaminas E: 120 mg/kg – vitaminas C: 50 mg/kg – EPA/DHA: 0,155%. Šlapimą šarmina: kalio citratas, kalcio karbonatas.
Energetinė vertė:
978 kcal/kg.