Sudėtis:
Paukštiena 30 % (paukštienos miltai 24 %, paukštienos baltymai 6 %), viso grūdo kukurūzai, ryžiai, kukurūzų glitimas, viso grūdo miežiai, paukštienos taukai 5,5 % (konservuoti tokoferolių mišiniais), dehidratuotos paukštienos kepenėlės 2 %, džiovinti runkelių griežiniai, lašišų aliejus 1 %, linų sėmenys, celiuliozė 1 %, alaus mielės, monokalcio fosfatas, liofilizuota vištiena, kalio chloridas, prebiotikai (fruktooligosacharidai 0,025 %, mananoligosacharidai 0,015 %).
Maistiniai priedai:
Vitaminas A (3a672a) – 18 000 TV, vitaminas D3 (3a671) – 1 800 TV, vitaminas E (3a700) – 432 mg, vitaminas B2 – 4,5 mg, niacinas (3a314) – 67,5 mg, kalcio D-pantotenatas (3a841) – 18 mg, biotinas (3a880) – 0,13 mg, geležis (geležies (II) sulfato monohidratas 3b103) – 45 mg, jodas (kalcio jodatas, bevandenis 3b202) – 1,35 mg, varis (vario sulfato pentahidratas E4) – 4,5 mg, manganas (mangano (II) oksidas 3b502) – 18 mg, cinkas (cinko oksidas 3b603) – 81 mg, selenas (natrio selenitas E8) – 0,09 mg, taurinas (3a370) – 1 600 mg, DL–metioninas (3c301) – 3 000 mg, L-karnitinas (3a910) 1 600 mg. Technologiniai priedai: tokoferolių ekstraktai iš augalinių aliejų (1b306 (i)), rozmarinų ekstraktas. Neleidžiama tuo pačiu metu naudoti vitaminą D2.
Analitinės sudedamosios dalys:
Žali baltymai – 34%, neapdoroti aliejai ir riebalai – 12%, žali pelenai – 7%, žalia ląsteliena – 3,2%, kalcis – 0,95%, fosforas– 0,7%, natris – 0,3%, magnis – 0,06% omega-3 – 0,58 %, omega-6 – 2,87 %.